Klik Semua Korang Dapat Duit

Friday, March 23, 2012

Automatik blog kena buang

Hari ni hari sedih aku kerana kedua dua blog aku automatik kena buang. Aku tak tahu lah apa punca nya. Tadi aku dah cuba cari macam mana nak aktif kan blog. Act blog tu baru lagi. tak silap aku create blog tu awal bulan dua. So nak elak kena buang blog , better aku klik undelete blog ni. Insyallah aku akan aktif balik. so buat masa ni aku tak ada mood.

terima kasih kerana membaca =) kalau suke like jerk..

1 comment:

AYNORA NUR said...

jangan bersedih sangat, ok
saya dah follow sini..tq